TP Geo-Maslesa, Beograd, vas tradicionalno pouzdan i proveren partner u oblasti opreme za geodeziju


Dugi niz godina trgovinsko preduzece Geo-Maslesa posluje na istom mestu, sa istim prepoznatljivim, specificnim prodajnim programom kompletne opreme i pribora za geodeziju, upotpunjenim najnovijom savremenom informatickom i komunikacinom tehnologijom i pratecom opremom, kao i kompletnim asortimanom kancelarijskog materijala.


TP Geo-Maslesa od postanka do danas posluje sa istim ciljem, koji se moze srociti u dve jednostavne reci, i u tradicionalnom i u modernom poslovnom svetu prepoznatljive od davnina, koje glase: "Zadovoljan kupac". A takodje i "Pozudan partner"


Ako se zna da jednu firmu ne cine zidovi ni zgrade, ni oprema, nego ljudi koji u njoj rade, narocito oni koji je vode, onda je logicno zasto u TP Geo-Maslesa uvek mozete racunati na veoma korektan partnerski odnos i, prema misljenju mnogih stalnih, dugogodisnjih kupaca - ne retko i vise od toga.


Zbog toga nije cudno sto, kad je u pitanju geodezija, geodetska oprema, niveliri i drugi uredjaji i pribor za geodeziju, najveci broj iskusnih profesionalaca iz oblasti geodezije vec decenijama, tradicionalno, gradi i odrzava trajne poslovne kontakte sa TP Geomaslesa, gde u svakom trenutku imaju svu mogucu podrsku, pomoc i predusretljivost oko nabavke i odrzavanja svih neophodnih alata, uredjaja, opreme i pribora za geodeziju.Geo-Maslesa. Nas cilj


Najvisi nivo nasih usluga, kao i besprekoran kvalitet, veliki izbor i potpun asortiman prvoklasnih, najsavremenijih proizvoda sa svetskog i domaceg trzista koje nudimo nasim partnerima - cenjenim kupcima, oduvek je bio i ostao nas primarni cilj.
To je, izmedju ostalog, i tajna naseg dugogodisnjeg poslovnog uspeha na sve zahtevnijem otvorenom trzistu.


Za nas u TP Geo-Maslesa kupac je uvek na prvom mestu i nastojimo da nase cenjene kupce snabdevamo pod najpovoljnijim uslovima i uz odlozeno placanje.
Mi smo uvek spremni za svaki pozitivan dogovor sa nasim kupcima u obostranom interesu.


Za sve nase kupce, sadasnje i buduce, na ovom sajtu se moze naci nas cenovnik u kojem se nalazi samo deo proizvoda i opreme kojom posluje nase preduzece.


Mi cemo naravno, kao i do sada, i ubuduce nastojati da vas snabdevamo i svom drugom kvalitetnom opremom i proizvodima koji se nalaze na nasem trzistu.Nasi poslovni partneri


PROIZVODJACI UREDJAJA I OPREME


TP Geo-Maslesa godinama konstantno razvija i unapredjuje poslovnu saradnju sa brojnim vrhunskim proizvodjacima geodetske opreme iz sveta kao i sa mnogim domacim firmama koje mogu da ponude geodetsku opremu odgovarajuceg kvaliteta.


IZ SVETA: Pomenucemo neke od proizvodjaca geodetske opreme iz inostranstva kao sto su: SOKKIA, CST-BERGER, ZEISS, BOSCH, GARMIN, FOIF...


IZ NASE ZEMLJE: Od domacih proizvodjaca dovoljno je pomenuti ZIMPA iz Uba, do nedavno Teleoptik, uz mnoge druge - proizvodjace kancelarijskog materijala kao i domace distributere komunikacione i IT - informaticke opreme i pribora


KUPCI


TP Geo-Maslesa je tokom godina svog uspesnog poslovanja uspostavio, izgradio i razvio cvrste, stabilne i pouzdane poslovne odnose sa velikim brojem firmi i pojedinaca, koji su postali nasi stalni poslovni partneri i ostvario cvrst temelj daljeg napretka.


Bez i najmanje zelje ili namere da isticemo pojedine ili odvajamo svoje klijente na manje ili vece, jer kod nas svi kupci uzivaju podjednak tretman, navescemo samo kao referencu, metodom slucajnog izbora, tek neke od nasih stalnih klijenata, kao sto su na primer, brojne geodetske ustanove, instituti, firme koje se bave geodezijom, zatim i mnogi pojedinci, geodetski profesionalci, inzenjeri i tehnicari kao i preduzeca za puteve, uz to i brojna planinarska udruzenja i mnogi drugi koji u svojim aktivnostima imaju potrebe za nekim od artikala koje Geo-Maslesa ima u svom programu.
Ako zelite povratak na pocetnu stranu kliknite ovde ili izaberite druge sadrzaje iz menija na vrhu ili na desnoj strani.