Servis

Kod nas mozete izvrsiti servisiranje geodetskih uredjaja i opreme za geodeziju

SERVIS GEODETSKE OPREME PODRAZUMEVA:

SERVISIRANJE SVIH GEODETSKIH UREDJAJA

SERVISIRANJE GEODETSKE OPREME U GARANTNOM ROKU I VAN GARANTNOG ROKA

SERVISIRANJE UREDJAJA ZA GEODEZIJU KOJI NISU KUPLJENI KOD NAS

Procenu popravke ne naplaćujemo…

Za servis uredjaja i opreme, cene, rokove i druge informacije vezane za servisiranje uredjaja za geodeziju, molimo da nas kontaktirate putem nasih telefona objavljenih na ovom sajtu na stranici KONTAKT (gore, desno).

Servis geodetskih uredjaja

Popravka geodetskih instrumenata

Servis Geo Masleša se bavi servisiranje i održavanjem svih vrsta geodetskih instrumenata ( servis nivelira, servis totalnih stanica, servis teodolita )

Servisiramo i ostali geodetski pribor i to: servis stativa, servis geodetskih štapova, servis nivelmaniskih letava, servis mernih točkova itd. )

Servis i popravka nivelira svih proizvođača: Sokkia, Foif, Bosch, Cst Berger, Leica, Geofennel, Topcon, Ruide, South, Carl Zeiss, Wild, Pentax itd..

Servis i popravka totalnih stanica proizvođača: Foif, Sokkia, Leica, Topcon

Pored sve geodetske opreme na našem sajtu prikazujemo Vam presek geodetskog sekundnog teodolita T2 firme WILD proizvedenog sedamdesetih godina u gradu Herburg u Švajcarskoj, kao i nivelir NAK2. Ovo Vam prikazujemo iz razloga da naši posetioci mogu da vide školski primer preseka Teodolita i Nivelira kako izgledaju.

Ovo postavljamo iz razloga što mnogi naši kupci kada donose na servisiranje geodetske instrumente ponekad daju primedbu da je skupo servisiranje istih. Zato prikazujemo ove slike kako bi se mogli uveriti koliko u jednom instrumentu ima različitih delova i sklopova instrumenata koje kada se servisirajaju, čiste i poliraju prizme sve treba povaditi, popraviti, očistiti, polirati i vratiti na svoje mesto kako bi instrumenti mogli da budu precizni i da daju iste podatke kao što su nekada bili novi, na sve servisirane instrumente dajemo 6 meseci garanciju za tehničku ispravnost.