Zidne klime

FUJITSU klima uredjaji

FUJITSU

1. ZIDNI INVERTER FUJITSU KLIMA UREĐAJI
Zidni inverter klima uređaji, jednostavnog i elegantnog dizajna i visoke energetske efikasnosti (energetski razred do A++) predstavljaju optimalno rešenje za ugodno hlađenje i grejanje svakog prostora.
Novu generaciju zidnih klima uređaja FUJITSU LT i NOCRIA serije odlikuje rad u grejanje do spoljne temperature od -15°C a za LT seriju i do -20°C sa minimalnom potrošnjom struje, ‘Powerful’ režim rada za brzo hlađenje i grejanje i posebna funkcija za tihi rad spoljne jedinice.

FUJITSU klima

 

LG KLIMA UREĐAJI

LG

​Najviša energetska efikasnost LG INVERTER KLIMA UREĐAJA
Izuzetno efikasna napredna tehnologija invertera kompanije LG i karakteristike aktivne štednje energije omogućavaju moćan učinak i istovremeno svode na minimum potrošnje energije, da bi stvorile energetski najefikasniji sistem klimatizacije na svetu.

LG KLIMA

 

GREE INVERTER KLIMA UREĐAJI

Odlični inverer klima sistemi u saradnji sa Japanskom firmom DAIKIN. Uređaji koji imaju standarndni program odmrzavanja koji radi pomoću postavljenog tajmera. Proces odmrzavanja se odvija u intervalima od 10 min. na svakih 50 min. Odmrzavanje Gree jedinica se sprovodi samo kada je potrebno tj. kada pritisak u izmenjivaču opadne ispod dozvoljenog, što značajno smanjuje utrošak energije. Vreme otapanja i grejanja u gore navedenim granicama je samo primer. Pravo vreme zavisi od spoljnih klimatskih uslova.

GREE INVERTER klima

 

MITSUBISHI INVERTER KIMA UREĐAJI

Mitsubishi electric je sigurno jedan od najvećih proizvođača opreme za klimatizaciju u svetu. Mitsubishi klima uređaji pozati su u cijelom svijetu kao uređaji vrhunskih karakteristika, vrhunskom dizajnu, funkcionalnosti I naprednom tehnologijom, koja vodi brigu za okolinui spadaju među najštedljivije na tržištu klima uređaja. Mitsubishi klima uređaji su predviđeni za postavljanje u kuće, stanove, banke, hotel ili restoran.
Mitsubishi electric proizvodi široki asortiman klima uređaja od zidnih split sistema, inverter zidnih klima, multi inverter zidnih, VRF sistema, parapetnih, kasetnih i kanalskih klima uređaja.

MITSUBISHI INVERTER KIMA

 

DAIKIN INVERTER KLIMA UREĐAJI

Daikin je svetski lider na polju klimatizacije i grejanja. Stoga ćete, bez obzira na to kakve su  potrebe vaših kupaca, u našem širokom spektru proizvoda moći da nađete rešenje za grejanje  ili hlađenje koje je idealno za njih. Mi smo kompanija koja je odgovorna prema životnoj  sredini tako da su svi naši proizvodi dizajnirani da  budu visoko efikasni tokom cele godine. Njihova mala potrošnja električne energije takođe  znači da će računi za struju vaših klijenata biti niži.

DAIKIN INVERTER KLIMA

 

CARRIER INVERTER KLIMA UREĐAJI

Carrier, kompanija koja je nikla na temeljima izuma oca moderne klimatizacije Vilisa Kerijera i koji datira iz 1902. godine, danas je svetski lider u opremanju objekata grejanjem, klimatizacijom i uređajima za hlađenje. Carrier neprekidno nastavlja svoju tradiciju dokazanih inovacija i na tržište donosi nove proizvode i usluge koji na globalnom nivou poboljšavaju udobnost korisnika i efikasnost.

CARRIER INVERTER KLIMA

 

MIDEA INVERTER KLIMA UREĐAJI

Od svog osnivanja 1968. godine, Midea je prerasla u veliku korporaciju koja pokriva HVAC sisteme, rasvetu, industrijske komponente, logistiku i nekretnine. Jedan je od najpoznatijih brendova u Kini. Midea je obezbedila više od 180.000 radnih mesta, kako u Kini, tako i širom sveta. Aktivno u  estvuje u kampanjama za zaštitu životne sredine i doprinosi dobrobiti društva. Trudi se da zadovolji potrebe tržišta i nastoji da sa ponudoim bude pristupačna širokom sloju ljudi i obezbedi zadovoljstvo krajnjeg korisnika. Midea Vam nudi on/off klime, inverter klime, kasetne, kanalske i multi klima sisteme.

MIDEA INVERTER KLIMA